Angol- spanyol

Magánórák Érden
Vélemények

 

" Az angol órák izgalmasak, változatosak és valóban személyre szabottak. A tanárnőnek számtalan eszköze, "játéka" van, amivel színesebbé teszi az órákat. Bár a rendelkezésre álló idő folyamatos munkával telik, mégis kellemes élményekkel megyek haza.  Én hamar függő lettem: nem csak feladatot és munkát jelentenek az órák, hanem szórakoztató időtöltést is, ami meghatározó programommá vált."

M.S.Andrea

 

" Bogi izgulva ugyan, de nagy örömmel jár az óráira !!! S talán sikerül levetkőznie a 'jaj nem merek megszólalni, nehogy rosszat mondjak' szokását. Mondta, hogy Ön előtt fel meri vállalni azt is, ha csacskaságot mond... s ez nagyon sokat számít :-) "

12 éves kislány anyukája

 

"Spanyoltanárt kerestem gőzerővel,amikor rábukkantam a tanárnőre.Több,mint másfél évig voltam a tanítványa,és a spanyol mellett az angolt is tanultuk intenzíven.A spanyolt szinte nulláról kezdtük,az angolt alap társalgási szintről, amit jó erős középszintre fejlesztettünk,mind írásban és szóban.Imádtam az óráit,mert következetes és szigorú,nem engedi elkényelmesedni az embert,végig hasznosan telik a 45 perces nyelvóra.Nagyon változatos,az újságcikktől a nyelvi társasoktól kezdve sokféle érdekes és szórakoztató anyag van a tarsolyában, ha az ember besokall.Csak ajánlani tudom,ha profi nyelvtanárt keresel,és tényleg nyelvet szeretnél tanulni!" Édua 

 

Hozzászólás / vendégkönyvSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.